Europass Cv Shqip

Cv In Format Europass Shqip Cv In Format Europass Shqip Cv In

Cv In Format Europass Shqip Cv In Format Europass Shqip Cv In

Cv Shembull Europass Cv Shqip Shembull Pdf Download Pdf

Cv Shembull Europass Cv Shqip Shembull Pdf Download Pdf

Cool Europass Cv Template Romana Picture Cv Template Ne Shqip Cv

Cool Europass Cv Template Romana Picture Cv Template Ne Shqip Cv

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Irdi jaupi datelindja 29 07 1994 vendlindja tepelene albania emri i rrugs vendi shteti.

Europass cv shqip. Curriculum vitae të vendoset fotografia këtu të fshihet teksti shpjegues informatat personale mbiemri emri. Export and save your documents currently stored in the cv online editor. A document to present your skills and qualifications effectively and clearly. Box 2891 tiranë albania.

Create your cv cover letter online. Informata personale emri dhe mbiemri. Adresa telefoni fax kombësia data e lindjes gjinia. 0001112223 adresa numri i shtëpisë rruga kodi postal qyteti shteti telefoni numri i telefonit fiks dhe numri i telefonit mobil fax numri i faksit nëse ka e mail emaili personal nacionaliteti.

Duka mirela 028875066 adresa p 595 rr perlat rexhepi 9401 vlore shqiperi telefoni mob 033228412 0692518368 e mail dukamirela yahoo it nacionaliteti shqiptare data dhe vendi i lindjes 25 10 1976 vlore gjinia femer eksperiencat e punës data 15 janar. Faqja 1 5 curriculum vitae e mbiemri dhe emri europass curriculum vitae informatat personale mbiemri emri numri personal i id. Suprina dhe vellimi i trupave. Nr 10 shifror qe gjendet ne id psh.

Karussell zurück karussell weiter. Prvoja n pun vendos t dhna t veanta pr do pozit pune t rndsishme duke filluar nga m t fundit 1 operator tregi. The current cv editor will close on 1st july. Curriculum vitae shqip download as word doc doc pdf file pdf text file txt or read online.

In july 2020 europass is getting a new look and range of services. 22 22 positive bewertungen markieren sie dieses dokument als nützlich 8 8 negative bewertungen markieren sie dieses dokument als nicht nützlich einbetten. Update your language passport europass pdf online. Please make sure to export and save your documents on.

Adresa telefoni fax e mail kombsia data e lindjes gjinia. Oteks informues paraqites. Cv shqip shkarko cv shkarko cv shqip. Vendlindja tepelene albania emri i rrugës vendi shteti.

Update your cv europass pdf online. Find out how the new platform will help you present your skills and qualifications better. Create your language passport online. Rruga 5 maji tirane albania mobile.

Rruga skënderbej vila 49 p o.

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Pin On Resume Template Free Downloadable

Source : pinterest.com